Olisin varmaan tänään törsännyt kaikki rahani, jos olisin pystynyt.Niin ja arvatkaa vaan mihin ne rahat olisi menneet?? Mutta onneksi mulla ei ollut paljoa rahaa ja nämäkin vähät jouduin ostamaan äidin rahavarantojen kautta.

795957.jpg

Kävin Hakkapeliittatorilla Tammelan kunnan Mustialassa. Siellä oli todella paljon muihin vuosiin verrattuna lanka kauppiaita. Toinen toistaan ihanamman värisiä lankoja.
Ostamani langat ovat käsinvärjättyjä ja lankakin on 100% kotimaisista raaka-aineista. 11€ vyyhti ja vyyhdessä n.150g ja n.300m.

Lankojen lisäksi ostin kobra sormuksen, josta unohdin ottaa kuvan. Tämä oli jo neljäs vuosi peräkkäin, kun ostin kyseiseltä myyjältä sormuksen ja ihan sen sormus myyjän takia torille lähdinkin.

Pakko laitta vielä kuva, kuinka suloisen näköinen, joku voi olla vaikka juuri on toteuttanut yhtä pahaa tapaa.

796002.jpg
Huomioithan aidan pinnat kuinka ne on uudelleen muotoiltu.. Se on kun ei pääse ajoistaan sisälle syömään niin sit täytyy kiukuta ja mihinkä muuhun sen kiukun kohdistaisi kuin aita verkkoon.

Aurinkoista viikonloppua lukijoille.

P.s Ei voi kuin ihmetellä tuota kävijä laskurin kiitoa.. Mukavaa että jotakuta edes kiinnostaa nämä tyhjän päiväiset kirjoitukset (en ole koskaan ollut mikäään kirjoittaja tyyppi, mutta sen olen huomannut et pikku hiljaa on alkanut juttu paremmin luistaa... Harjoitus tekee mestarin blogikirjoittelussakin).