Eilen jo kotiutui, mutta vuodatus taas sohlas illalla ja kadotti mun kirjoitukseni. Tosin tuolloin ei ollut vielä voitosta kuvaa, kun ajattelin että otan tänään jos vaikka aurinko paistaisi, mutta iltaisesta sisuuntuneena yritin ainakin ottaa kuvaa voitosta jo tänään aamulla.

Eli voitto saapui Möhköfantilta ja oli mieluinen.

337105.jpg
Kuva ei ole mikään paras, mutta kyllä siitä selvän saa.
Piukkaan paketoidun ja teipatun paketin sisältä paljastui... Dumle suklaalevy (kuvan otto hetkellä puolix jo syöty), sydämmenmuotoinen tuikkukippo ja musta virkattu kaulahuivi (mikä aiheutti kuvaamisen vaikeuden).

Kiitos Möhköfantti.
_ _ _ _ _ _

Kauhia myrsky olkona. Väristyttää oikein ajatus et kohta tarveis lähteä viemään koirian aamu pissalle. Miksei ne pissi pönttöön?? Kivahan koirien kanssa on aamulla mennä löntystää pihamaalla, mutta kun on kaamea keli niin ei yhtään innosta, tosin ei kyllä koiriakaan paljon innosta olla ulkona, kerran kinttu ylös ja nopsaa sisälle. Tappelu se papan kanssa taas tulee jääkö pihalle vai ei, mutta pakko olla nyt aamulla, kun joudutaan lähtemään asioille ja pappa joutuu siksi ajaksi sisälle (ei vielä uskalla pitää tarhassa kun ei ole itse paikalla, jos se saa päähänsä tulla pois sieltä ja kuitenkin vasta reilu kuukausi yhteis eloa takana).

Mutta ei täällä tämän ihmeempiä.. henkisesti yritän valmistautua ulos menoon.. hyrrr nyt jo menee kylmän väreet.