Otsikko kuvaa loistavasti olotilaa. Ihan liikaa hommaa ja joka suuntaan pitäisi revetä, eikä käsityöt innosta.

Villapaita josta aiemmin jo puhuinkin niin se on melkein valmis. Jossaisin uudelleen tehdyn helman vaan pääteltyä ja ne muutamat vaivaiset langan päät pääteltyä niin se olisi VALMIS. Niin ei myöskään saa unohtaa et se paita täytyy myös nyppiä.... nyppiä puhtaaksi koiran karvoista. Kuka helkkarin valopää saikin idean ruveta tekemään mustasta langasta villapaitaa, kun koiralla karvanlähtö?????

No on täällä muitakin käsitöitä tehty, mutta mitään ei ole saatu valmiiksi. Kesken eräiset kasaantuvat uhkaavasti. Kohta ne varmaan yöllä hyökkää mun kimppuun, kun olen jättänyt ne koirankarvojen armoille.

No jos käsityö puolella ei saa mitään aikaiseksi, niin koira puolella yritän saada sitäkin enemmän. Keskimmäisen koiran (ei blogi julkkiskoira) kanssa olen pk-tottista aloittelemassa ja jälkeä muutaman vuoden tauon jälkeen ja tuon takia saankin rampata kaupungissa. No on tuo näyttely kausikin alkamassa ja ensimmäinen näyttely onkin tulevana viikonloppuna. Toivottavasta saan edes joskus tuosta koirasta muotovalion edes, se on se meidän ensimmäinen tavoite näyttely ja kisapuolella.

Sit on pakko tuulettaaa.....
Mein pikkupaku käynnistyy ilman mukinoita. Nyt on sytytys kohdillaan ja startti vaihdettu, joka kuulemma oli vedellyt viimeisiään ja olis voinut hajota hetkellä millä hyvänsä (keskiviikkona oli jo lähellä ettei keskelle metsää jääty tuon koslan kanssa, kun ei meinannut niin millään startata). Nyt myös voi viedä hyvillä mielin katsastukseen, kun täysin katsottu ja viat korjattu, eikä pitäisi olla mitään muuta kuin ehkä tuuli lasi josta voi tulla huomautusta.
Niin ja aivan pakko mainostaa: Loimaan US Centerissä on aivan loistava palvelu, eikä maksanut loppujen lopuksi edes paljoa tuo auton tsekkaus ja korjaus. Ja kaiken kukkurax saatiin 5% alennus polttoainesuodattimista ja tehostarttimoottorista. Suosittelen jos omistaa jenkkiauton.

Loistavat viikonloput kaikille lukijoille ja toivottavasti kaikille aurinko paistaa.