No niin nyt se on tehty mitä on jo pitkän aikaa meinannut... aloittanut blogin pitämisen. Joskus jo olen pitänyt mutta se päättyi ajan puutteen ja netti pimennon takia. Tai no olenhan minä pitänyt vuoden päivät erästä toista blogia, mutta se ei liity minuun mitenkään.

En tiedä mitenkä värikästä tai harmaata elämäni on muiden mielestä, mutta jokaisella on omat mielipiteensä.

No mitäs tänään sitten on tehty..?? Yskitty, niistetty nenää ja yskitty elikkä flunssaa podettu. Eli ei tänään kovin värikäs päivä. No on jotain sentään saatu aikaiseksi.. koneellinen pyykkiä pesty ja levitty ja koira tarhan kokoamista. Nyt sitä sitten jo kirjoitellaan ja katsellaan sivusilmällä hämäkkimiestä joka tulee neloselta, tuo Naksu (avokkini ja se huonompi puolisko, siis mies puoleinen) sitä katselee enempi.

Jos kertoisi kummoinen ihminen on tämän kaiken takana.

Siinä 20 tietämillä seikkaileva eläimiin sekaantuja.. eli olen eläinten kanssa päivittäin tekemisissä jo senkin takia kun kotoa löytyy yksi koiruus vaikka omistan niitä kaksi (toinen vanhempien luona vanhan herran (siis koiran) kaverina).
Harrastuksiin kuulu kotisivujen tekeminen, käsityöt etenkin kutominen ja valokuvaaminen. Harmi vaan että ehtii niin harvoin syventymään kunnolla luonnon kuvaamiseen. Niin ja yksi rakas harrastus on koirat tai no ne taitavat olla elämän tapa/ huume.

Mutta olisikohan tuossa nyt jotain näin ens alkuun.. Pitäisi kai ruveta sänkyyn päin kohta vääntäytymään jos tuo Naksu aikoo puoli kuusi herätä ja mennä töihin tosin se nyt riippuu onko se työ kuntoinen kun sitäkin tuo flunssa vaivaa.