Eilinen ilta meni villa liiviä väsätessä... Enään puuttuu pieni pätkä etukappaleesta ja poolo kaulus. Eilen vaan tuli totaallinen stoppi hereillä pysymiseen ja oli pakko mönkiä sänkyyn peiton alle.

Mitäs muuta.. Ei tää flunssa tahdo hellittää.. Koneelle kirjoittaminen ja kutominen on ainoat asiat varmaan mistä ei hengästy. Eilen olin kaveria auttamassa kun laitettiin vuohet pihalle ja ei tarvinnut pitkää matkaa juosta Arvin perässä, kun jo hengästyi ja alkoi niin pirusti yskittää.

Kaksi asiaa jotka eivät sovi yhteen.. Pitkät puikot ja yli innokas koiran pentu joka haluaa "auttaa"..  Eilen aamulla yritin kutoa liiviä, mutta eihän siitä tullut mitään kun joku nyppi koko ajan puikon päästä ja silmukat meinas olla useamman kerran karkuteillä. Onneksi tuo avustaja ei ole enään kiinnostunut lanka kerästä.

Niin ja on täällä jotain saatu valmiiksikin.
 
185701.jpg185700.jpg 
Serkulle villasukat ja pipo joululahjaksi (7 veikka vaaleanvihreä) ja itselle villasukat 7 veikasta.
(höh.. ku tuli huonolaatuisi kuvia siiron jälkeen).

185698.jpg
Niin ja serkulle synttäri lahja. Leskenlehtihuivi kolmio muotoon väännettynä. Voiko tylsempää työtä olla. Alku meni hyvin, mutta kun silmukoiden päärä alkoi kasvaa niin meinas usko loppua ja varsingin silloin kun väänsi "kukka" riviä. (Aloitin kolmion kärjestä kolmella silmukalla).
Mutta nyt se on valmis.. olis vielä ollut puoli vuotta aikaa tehdä ja enkä mä sitä tehnytkään kuin puoli vuotta).
Iwan tarkastelemassa työn laatua.. tosin tuon tarkastuksen jälkeen meinas lähteä huivi ja kuvien ottaminen jäi.
Huivi on muuten tehty alpaca dropsista, vihreä väri ja lankaa meni vähän yli 100g,  muistaakseni 6 puikoilla (saattoivat olla 5 puikotkin). Huivi on melko kookas venytyksen jälkeen.

Mutta nyt tarvii lopetella.. aika kun on rajallinen.