Mä sain pyykkikoneen.....

Olen ollut pidemmän aikaa ilman pyykkikonetta ja olen joutunut omilla ja Naksun pyykeillä rasittamaan äitini konetta, mutta nytpä mulla on oma ja oikein kunnon kokoinen. Kone vetää 7kg pyykkiä sisuksiinsa ja siin on ties mitä hienouksia mitä tuskin tulen tarvitsemaan, mutta tämä oli tämän hetkisten markkinoiden hinta laatu suhteeltaan paras. Koneesta löytyy jopa ajastin ja sille ehkä jopa voi löytyä oikeaa käyttöäkin. Kuinka kätevää täytä illalla ja aamulla laitat ajastimella toimintaan niin että, kun tulet päivällä töistä kotio niin koneessa odottaa juuri pestyt pyykit levittämistä odottamassa. Kone on muuten merkiltään LG, mut sen enempää ei kannata kysyä, kun en muista enkä jaksa laskeutua alakertaan tarkistamaan asiaa.
Koneella on muuten kahden ruhtinaallisen päivän aikana pesty 4 koneellista pyykkiä ja meitä asuu tässä taloudessa sentään vain kaksi ihmistä (puolustukseksi täytyy sanoa et noita vaatteita on kerätty et saa sitten tietyn värisiä aina enemmän kerralla pesuun, kun ei ole ollut tuota omaa konetta).

No jos on jotain hehkuttamista niin on myös jotain joka ottaa kupoliin. Tuossa pari iltaa sitten täällä oli mieto myrsky. Ukkonen pasautti oikein kunnolla. Eka kuului pamahdus ja sen jälkeen kumma sihahdus. No sihahduksen syy selvis seuraavana päivänä.. se oli vaan modeemi mikä oli posahtanut. Onnex saatiin kaverilta lainaan yksi porttinen modeemi et saadaan edes yhteen koneeseen netti toimimaan. Tuuriakin tuossa hommassa oli. Pää modeemi vaan oli levinnyt ja langaton modeemi oli säilynyt vahingoittumattomana. Pamahduksen aikaan talossa oli tv:t, tietokoneet ja kaikki päällä, mutta ne sentään sääntyivät. Juuri oltiin laittamassa koneita pois päältä, mutta modeemia ei oltu vielä ehditty ottamaan seinästä irti.
Tuolloin myrskyn aikaan oli kylän pää tielläkin kaatunut puu tiellä ja omalla tiellä oli heilahtanut nurin joku paju puska/puu (pari päivää olen ajellut sen yli onnellisena, kun vasta tänään se kerettiin käydä ottamassa pois tieltä, kun oli ihan alkupäähän kaatunut).

Kävin muuten tuossa tiistaina mustikka metsälläkin.. Tarkoituksena oli hakea piirakkaan mustikat, mutta piirakasta tulikin mustikkapiirakka jossa oli mansikat pääosassa ja mustikat hyvin pienessä sivuosassa.
Tänään vihdoin sain mustikkapiirakan, mutta tein sen kyllä ihan muiden noukkimista mustikoista.. sain töistä vajaan litran rasian mustikkaa, kun kysyin nätisti.

Mutta eipä tänne tämän ihmeempiä.. minä lähden suihkuun  työpäivän hiet pesemään pois ja samalla ohi mennessä taidan ihailla pyykkikonetta ja valtaisaa määrää pyykkiä, jota on alakerrassa kuivumassa.

Hyvät viikonloput kaikille kävijöille.

cartoon_361.gif