En kyllä ole taikauskoinen, mutta aina jotain sattuu kun on perjantai 13. Tänään pyörähtää käyntiin salainen operaatio numero10 ja se voi olla että kaikki kusee kun on 13 päivä.. hmm .täytyy olla tarkkana (niin tämä operaatio kuuluu siihen osioon josta puhun ehkä sitten myöhemmin).

Kuinka moni on taikouskoinen..??

Minä en ainakaan, mutta sit aina mun kohdalle sattuu ja se pistää miettimään. Olenhan minä nähnyt enne uniakin, jotka tosin muistuvat mieleen vasta sillä hetkellä kun kyseinen tapahtuma tapahtuu.Kaksi tapahtumaa jotka ovat jääneet hyvin mieleen ovat: kun pieninä tyttöinä serkun kanssa leikittiin vesi ilppareilla vappuna ja yksi lensi suoraan päähäni ja punainen spray väri levisi pitkin poikin hiuksistani ja toinen on kun kaverini meni naimisiin niin olin nähnyt enne unta hänen pitämästään kiitos puheesta.

Välillä tulee miettineeksi mitä kaikkea ihminen voisi tehdä jos tietäisi mihin kaikkeen hänen ruumiinsa pystyy ja pystyisi vielä kaiken lisäksi hallitsemaan sitä täydellisesti. No nämä on näitä pohdintoja ja mikäs sen parempaa pohdinta aikaa olisi kuin synkkä lokakuun perjantai13 aamu.

218416.jpg
Tässä vielä kuva talvelta 2005.
Aikalailla tuossa keskellä kuvaa puiden latvoissa nuo mustat pisteet ovat muistaakseni teerijä.