Mitäs eilen oikein tapahtui.. No ei yhtikäs mitään, ei ainakaan neulerintamalla sen aamun onnistumisen jälkeen. Aamupäivällä kun lähdin kotoa niin ajattelin että ehtisin edes muutaman hassun rivin kutomaan, no loppujen lopuksi en missään vaiheessa saanut edes neuletta autosta haettua.

Kotiin kun pääsin niin menin samantien peiton alle, meni jokseenkin myöhään kaverilla lapsenlikkana nelitassuisille. No tänään pitäisi mennä tuttavuutta tekemään uuden tulokkaan kanssa, toisin sanoen naama pesulle se on sellainen pusutyttö.

Eilen aamullakin oli ollut melkein pakkasta ja en yhtään ihmettele vaikka viime yönä olisi ollut, sen verran kylmä oli illalla.

Tuossa tuli järjesteltyä kuva kansioita ja tälläinen tuli vastaan..

187645.jpg

Kuva on otettu 20.10.2005

Tuosta kuvasta tuli mieleen et täytyisi tuo kamerakin tyhjentää että sinne saa mahtumaan syksyn väriloistoa, tosin tuohon mun kameran menee himpan yli 400 kuvaa isoimmalla kuva koolla ja sen takia sen tyhjennys aina välillä jää ja sit kun siellä alkaa olemaan 350 kuvaa niin saa varata tunnin kaiken kaikkiaan jos aikoo ne kuvat vielä lajitella omiin kansioihin.

Mutta tuosta äsköisestä innostuneena lopetan ja tyhjennän tuon kameran... täytyy katsoa löytyykö sieltä jotain tänne laitettavaakin.