Syysmyrskykin alkaa jo hellittämään otettaan..

Eilen illalla sai pelätä koska joku puu kaatuu päälle.. aivan tajuton tuuli. Yön aikana oli tullut sen verran lunta että pystyi auton tuulilasista sen havannoimaan.

No onneksi oli edes päivällä vielä kaunis auringon paiste, kun mamman pitkä aikainen nelitassuinen kaveri nukutettiin ikiuneen. Olin mukana, kun viimeiset viisi vuotta olen käynyt hoitomassa kaikki eläinlääkärissä käynnit, lääkkeiden haut ja kynsien leikkuut ym. Parempi näin että Calle pääsi vihreille laitumille tyttö koiria viihdyttämään olihan hän sentään 14,5 vuotias Shetlanninlammaskoira, jolla oli ollut ainakin viimeiset kuusi vuotta sydänlääkitys. Ei Calle ainakaan joutunut kärsimään, aina hän iloisesti tuli vastaan kunnes torstai iltana ilmoitti että hänen elämänsä alkaa olla lopussa ja tehtiin päätös että päästetään hänet vapaaksi. Niin terve kun aina ollut (jos ei sydänvikaa oteta mukaan joka pysyi täydellisesti lääkityksen ansiosta kunnossa) niin nyt tuli kaikki vaivat ja kivut kerralla, toisin sanoen elimistö alkoi pettämään alta.

No eilen tuli muutenkin käytyä eläinlääkärissä kun illalla vielä lähdin viemään kaverini kanssa hänen kissaansa lääkäriin. Ala kulmahammas oli niin huonossa kunnossa että se poistatettiin. Siinä samalla tuli hampaat putsattua hammaskivestä. Tässä nyt ollaan koitettu ja koitetaan Mikolle selittää että sinne suuhun täytyy antaa katsoa, ettei tämmöisiä pääse enään käymään. Mikolla kun on tuon suuhun katsomisen kanssa jyrkkä ei, muuten tulee kynsistä ja hampaista, vaikka muuten on rauhaa rakastava katti.

Tuli tuossa vielä eilen illalla tuoteutettua salaista operaatiota pihalla.. tuosta sitten ehkä joskus.. en varmaan enään kaikkia pieniä yksityiskohtia muista enään mutta pääpiirteittään edes.

Niin tuo myrskykin vihdoin viimein menossa ohi.. on niin ihana auringonpaiste eikä minulla ole kameraa hyppysten lähettyvillä... voiko pientä ihmistä enempää harmittaa. :(

On täällä sentään saatu neulomuksiakin eteenpäin vaikka kiirettä on pitänyt, mutta niistä myöhemmin kun on jotain valmista näytettävänä.

Mutta täytyypä tästä lähteä kiitämään.. piti vaan pikaisesti käydä vilahtamassa täällä, mutta juttu suosi alkoi pulppuamaan niin minkäs sille mahtaa.