Eli huivia pukkaa...

Jokin aika sitten taisin jo manitakin valmiista työstä. On vaan tämä bloggaaminen kestänyt, kun on ollut niin paljon kaikenlaista puuhaa. Pihallakin on tullut vietettyä aikaa aurinkoisten säiden johdosta.. vaikka minä nyt en niin kauhiasti perustu näistä helteistä. Eilenkin auringossa 30 ja varjossa 27.. Tuossa helteessä mennä pörryytellä autolla pitkin poikin koirien kanssa ilmastointi huutaen ja bensatankki kohisten. Päivän huipennuksena oli pk-toko treenit aurinkoisella hiekkakentällä. ihmettelen vaikka eilen olin paljon auringossa niin ei pahemmin tullut aurinko ihottumaa.. Taisin aloittaa tämän auringossa olon tänä vuonna loistavasti pienissä pätkissä ja sen ansiosta todennäköisesti loppu kesän saa olla rauhassa ihottumalta.

Mutta mennään itse asiaan eli tähän...

636941.jpg

Ohje tuttuakin tutumpi Fifi 1 joka löytyy nettineulelehdestä Ulla.
Lankana Sandnesgarnin kitten mohair
Kulutus hieman päälle 100g
Puikkoina 5mm pyöröt
Mitat 154x122cm

Ihanan värinen ja tuntuinen... Tosin liikaa näillä helteillä. Huivista olis voinut vielä tehdä himpan isomman, kun lankaakin jäi, mutta lopulle langalle on jo suunnitelma. Yksin kertaisesti en jaksanut enään samaa huivia tikutella, mutta halusin saada tämän valmiiksi.

Nyt on pakko mennä vaihtamaan koiria päittäin. Meillä on kauhia tappelu kumpi saa olla sisällä ja kumpi joutuu olemaan ulkona, mutta pakko siellä pihallakin olisi olla. Mut nyt menen.. alkaa sen verran kauhialta kuulostamaan tuo nuoremman kiukkuaminen tarhassa, et joku lähimmistä naapureista vielä luulee et täällä rääkätään koiria.