Ihan ensimmäisenä...
Kiitos onnentoivotuksista joita annoitte näyttelyyn, mutta ne eivät tällä kertaa siivittäneet pitkälle. H eli hyvä eli 2 napsahti. Tuomarilla oli erikoinen linja, kun ei olleenkaan eh jakanut. Niin ja tuo meidän H tuli eh:n tai eri:n arvostelulla.

Mutta itse asiaan.

Eilen vesisateesta huolimatta lähdin koiran kanssa koulutuskentälle. Yx me saatiin melkein yksilökoulutusta, kun muut osallistujat olivat jääneet kotiin (tää oli ihan hyvä homma, eikä just koulutuksen aikana edes paljon satanut).
No ei tämä mitään, mutta kun minä pääsen 9 aikoihin kotiin kosteissa vaatteissa ja hikisenä, kun vaatteet hiostanut ja väsyneenä. Ehdin olemaan vartin kotona ja juuri, kun sain persaukseni aseteltua tietokoneen ääreen aikomuksena käydä nopsaa päivittyneet blogit lukemassa, niin eikö sähköt napsahtaneet poikki. Ne sähköt sit olivatkin poissa ja pitkään. Onneksi oli kynttilöitä niin sai valoa elämään, mutta tuo vesi puoli oli huono, kun kaivosta tulee vesi ja pumppu tarvii sähköä toimiakseen.
Puol 3 aikaan herään, kun koirat repii pelihousuja ja rupean unenpöperössä kuunteleen et ihan kuin autokävis pihalla. Salamana sängystä ylös katsomaan. Olihan siellä pihalla auto, nimittäin sähkölaitoksen auto. Olivat käyneet katsomassa tonttimme takana olevan muuntajan, ettei siinä ole mitään vikaa, mutta ei ollut ja sähkömiehet olivat pihalla kuin lumiukot mistä sähkökatko johtuu. 
Sitä en tiedä milloin sähköt on mahtanut tulla takaisin, mutta kun aamulla heräsin puol 8 niin ne olivat tulleet.

No nyt on aamu pelastettu ja blogit luettu ja nyt tämä tyttö lähtee neuleiden pariin, jos vaikka niitä saisi vähän edistymään, kun nykyään illat on täyteen puukattu koiran kanssa harrastamista.

Ps. villapaita on melkein valmis.. kaksi vaivaista langanpäätä päättelemäti (olenkohan muuten tämän jo mahtanut mainita).