Vihdoin ja viimein saan aikaiseksi postata valmistuneista töistä. Tai siis olisin minä jo aikaisemminkin postannut, mutta tuo luontoäiti on ollut minua vastaan, eikä ole suonut hyviä kuvaus säitä. Aina silloin kun olen ollut kotosalla olen ollut niin jumalattoman väsynyt tai en ole ehtinyt tai sit on tullut vettä taivaan täydeltä, kuten nyt tälläkin hetkellä ja koko aamun. Luontoäidin takia joudutte nyt nauttimaan tylsistä kuvankäsittely ohjelmalla leikityistä kuvista.

Tässäpä näitä nyt on...

Wc-paperin nätisti esillä säilytykseen tarkoitettu tekele.

728071.jpg
(Kuva on manipulaatio. En ole tehnyt kahta kappaletta vaan kuvassa esiintyy kahteen kertaan sama tekele).

Lanka tuntematon, jossa oli seassa tekokuituja.
Virkkaamalla väsätty ja muistaakseni 3½ koukulla (eka mikä sattui käteen).
Kuvio on muodostunut pylväistä ja kiinteistä silmukoista.
(Joka toinen kerros pylväitä ja joka toinen kiinteitä).


Sitten toinen valmistunut.

Naksulle saapassukat.

728072.jpg

Lakana Novitan Jussi jota meni yhteensä 200g
Puikot olivat 3 (muistaakseni)
Silmukoita 48, mutta muuten koko vastaa suurin piirtein kokoa 40-41. (Uskomattoman rimpulat jalat sillä, kun tuolla silmukka määrällä mahtuu jalkaan, eikä kuulemma kiristä).
Sukat on kärjestä aloitetut ja varsi 2o2n joustista.


Ja sitten ne melkein valmiit tai pahasti kesken eräiset mitä pöydältä löytyi.

728073.jpg

Tuossa kasassa on kaulaan kiedottavaa, verhoihin laitettavaa ja jalkaan sujautettavaa.
Tuo jalkaan sujautettava on epäonninen villasukka. Alun perin oli tarkoitus tehdä kärjestä, mutta kuinka ollakaan olin jotenkin saanut aloitettua kantapään väärältä puikolta.
No sukka muhi pitkän tovin kantapää väärässä kohden tietokoneen yksikön päällä ennen kuin sai kokonaan purkutuomion ja aloin tekemään varresta sitä Novitan syys extran palmikoiden innoittamana.

Niin ja kuvasta puuttuvat kuusi kappaletta silmukka merkkejä mitkä tein. Tosin ne on soveltaen tehty, kun en ihan saanut juuri niitä tarvikkeita mitä olisin halunnut, enkä jaksanut ruveta tilailemaan nestistä tai siis odottamaan että ne tulisivta kotio asti.