Minäkin päätin osallistua Pro Tuomas projektiin ainakin yhdellä vaivaisella tilkulla. Saa nähdä saanko enemmän aikaiseksi se ihan riippuu miten jaksan olla jalkeilla/hereillä tuon jalan takia.

Voiko yhden magneettikuvaus ajan saaminen olla niin kamalan vaikeaa... saati sitten sen selvittäminen...

No eilen aamupäivästä soittelin sairaalan vaihteeseen ja tiedustelin koska olisi magneettikuvaus aika.. no sieltä ne yhdistivät minut röntgen osastolle, josta todettiin että yhdistetään magneettikuvaukseen, jonka tytöt olivatkin todennäköisesti ruoka tunnilla, no röntgenistä annettiin numero mihin soittaa hetken kuluttua....
No minä odotin hetken ja yritin soittaa annettuun numeroon.. mitä kuuluikaan puhelimesta??? Numero ei ole käytössä.. VOI PER...LE.. No eikun koneen tykö ja päättelin että röntgenistä saadussa numerossa on yksi 1 likaa. No päättely työn jälkeen soitin ja puhelu meni radiologiaan, josta todettiin että yhdistetään magneettiin... No tytöt olivat sentään tulleet jo tauoltaan.. Tiedustelin magneetin vastaanotto virkailijalta milloinkahan olisi magneettikuvaus aika vai onko sellaista edes vielä määrätty, johon oli tuli kysymys kuka mut on määrännyt magneettikuviin??? Kun selvensin että sunnuntaina päivystyksestä määrättiin niin vaustaus oli et asia kuuluu poliklinikalle.. (Kuinka monta kertaa mä olin jo sanonut et olin sunnuntaina päivystyksessä ja aina mut ohjataan magneettiin..) Puhelu yritettiin yhdistää poliklinikalle mutta oli varattua..
Soitin uudelleen sairaalan vaihteeseen josta pyysin yhdistystä poliklinikalle.. Loppujen lopulta kun pääsin läpi niin poliklinikan ihminen päivitteli vaan et on täällä lähete mut ortopedi ei oo katsonut sitä.. Aikani lypsettyäni sain irti että lähete lähetään uudelleen ortopedille ja magneettikuvaus ajasta joko lähetetään kirje tai soitetaan, jos aika saadaan pian.
Tähän kaikkeen totesin.. kun minä pääsen magneettikuviin niin mun jalka on joko terve tai sitä ei ole enään ollenkaan.

Että tälläistä täällä, mutta nyt täytyy lähteä vaihtaman vaatteita, jos pääsis vielä tänään konkaamaan johonkin suuntaan..