Ai että tuli eilen syötyä.. Oltiin kaverin luona ja se teki lehtipihvejä ja ranskalaisia maustevoin plus muiden kisukkeiden kera. Parempia ranskiksia ei ole olemassa kuin itse tehdyt rasvakeittimessä paistetut ja ne pihvit, perniönlihassa on kyllä todellä hyvää lihaa (pientä mainostusta). Oli jotenkin ähky olo kun suunnattiin kotia kohden.

No tänään tarvitisisi mennä metsästämään parsaa. Tuli soitto aamulla et onko meillä parsaa edes pakasteessa no eipä tietenkään. No lupasin hakea kun olen menossa kaupunkiin päin tänään. Niin mihin sitä parsaa oikein tarvitaan..?? Iwanin veli oli aamulla päättänyt syödä hiusharjan ja kun sille syöttää parsaa niin se sitoo/takerruttaa itseensä kaikki yli määräiset osat ruuansulatuskanavasta niin että ne tulevat ulos.

Mutta eipä täällä tämän ihmeempiä.. Tässä vaan odottelen et koska se elämän vuoro koittais. Ei tää flunssa tahdo mennä millään ohi. Harmittaa kun on niin väsynyt ja voimaton iltaisin et ei jaksa edes katsoa neuleeseen päin. Mutta minä jatkan flunssan parantelua ja alan herätellä herroja että päästäisiin ostamaan parsaa ja moikkamaan vanhempaa koiraani vanhempieni luokse ja samalla Iwan pääsee leikkimään herrojen kanssa (siis omani ja äitini koiran kanssa).