Valmistuneita töitäkin olisi kaksin kappalein. Toinen ufoutunut, jonka päätin tehdä valmiiksi ja toinen pikku työ, mutta niistä myöhemmin.

Eilen illal se alkoi ja yön aikana ei ollut yhtään helpottanut.. nimittäin päänsärkyni. Voiko ihminen inhota mitään muuta särkyä niin paljoa kuin päänsärkyä.. okei ei unohdeta hermosärkyjä.
Pelkkä sohvalta nouseminen tekee jo huonoa ja mitään muuta särkylääkettäkään ei löytynyt, kuin asperiiniä ja ibuxinia joka on tulehduskipulääke.

cartoon_147.gif

Kun nyt kerran aloitettiin valittamaan niin valitetaan...

Meitin Jetta 20v ei mennyt eilen katsatuksesta läpi, kun joku helkkarin ohjaukseen liittyvä homma on löysä ja takajarrut on täynnä hiekkaa ja mutaa, joka aiheuttaa suuren eron jarrujen toimiseen tai siis toiseen niistä. Ne tarvis avata ja puhistaa, mut pidä ne puhtaana, kun tie on yhtä mutavelliä. Nyt ketuttaa siis nämä helve*** kurasäät ja koiratkin on sen takia ihan paskasia, vaikka vain pihalla pyörähtäisivät.

Mua rupes eilen illan myös nyppimään ja pahemman kerran, kun katselin päänsärystäni huolimatta idolssia. Että voi pientä ihmistä ottaa päähän sen Arin käytös... Ekaks lytätään Remu maanrakoon ja sen jälkeen ruvetaan vänkäämään ja huutamaan tuomareiden kanssa kilpaa. Hän on musiikki bisneksessä lapsen kengissä ja voisi vähän kunnioittaa vanhempaa ja kokeneempaa. Okei ei heavy ja rock ole samanlaista musiikkia, mutta kun tavallinen tallaaja kuuntelee, joka ei tiedä musiikki tyyleistä kovin paljoa niin samalta se kuullostaa sen korvaan.

No eiköhän tämä paasaaminen kelpaa tältä erää... nyt vaan on kaikki keturallaan tän päänsäryn takia. Toivottavasti huomenna paremmin. Nyt mä lähden kokeilemaan, joska tuo särky helpottais, kun menee vähän raittiiseen ilmaan käveleen ja ottais toisen koissuista seurax.

cartoon_191.gif

Kaikille oikein mukavaa ja toivottavasti aurinkoista kevät viikonloppua.