Tämän hauskan jutun näin monessa blogissa niin olihan minunkin pakko kokeilla. Loppujen lopuksi kuitenkin tämän nappasin Leenalta Atziina blogista.

Kirjoita alla olevat lauseet niin kuin sanot ne! 


1. Siskoni punainen mekko mahtuu myös minulle.


Mun siskon punane mekko sopii mullekki.

2. Tarvitsetko apua kirjoitustehtävässä, jonka maantiedonopettaja antoi?


Tartteks apuu sen tehtävän kans, jonka mantsanope anto?



3. Hyvä on, tehdään niin kuin sinä ehdotit.


Ok, tehää niin ku sanoit.

4. Isäni äiti kertoi hakevansa meidät noin kello 17.45.


Mamma sano hakevansa meiät siin varttiivail kuus.

5. Matkustinkin Helsinkiin linja-autolla, koska myöhästyin junasta.


Menin hesaan bussilla, ku myöhästyin junast.

6. Oletko nähnyt missään isoveljeni matkapuhelinta?


Ootko nähny missää mu veljen kännyä?

7. Ostitko sen hameen, jonka näimme viime viikolla Hennes&Mauritzissa?


Ostikko sen hameen, joka nähtiin viime viikol H&M:ssä?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Eilen jäi vallan kertomati mitä kaikkea voi tapahtua parissa päivässä.

Ihan ensimmäisenä oli kaverin häät lauantaina, jotka meni vallan hienosti. Taas kerran tuli todistettua kuinka hyvää on yksinkertainen ruoka. Ei niitä ruoka lajeja tarvitse olla miljoonaa, kunhan ne mitä on niin ovat hyviä. No lauantai iltana päädyttiin vielä ojaankin, kun kaverin oli pakko pelleillä autollaan. No onni onnettomuudessa.. pelkillä kipeillä nenillä ja käsillä selvittiin ja kaverikin tais saada opetuksen.

No minä se olenkin täysrampa, en sentään ulos ajon takia, vaan usean eri kommelluksen takia. Ihan ensimmäisenä blogikoirat otti matsia autossa väliseinän läpi ja minä tyhmänä tungin käteni nuoremman takaa, kun tavoittelin remmiä niin se nasautti käteen (ei lujaa sentään, kun tajusi samantien mihin ne hampaat tuli upotettua) nyt kädessä onkin söpöt mustelmat.
Niin sit on se nenä kipee jonka ulosajossa johonkin kolhasin (onnex se ei ole mustunut).
No sunnuntaina "kokeilin" kuinka paljon kädestä voi tulla verta.. perk*** rikkinäistä lasia vois käsitellä varovasti. Suoraan sit kämmenen reunaan viilsin mukavan vekin, josta tuli sit ihan hieman verta ja se ei sit meinannut niin millään tyrehtyä. Varmaan olis tarvinnut mennä tikkauttamaan, mutta ei jaksanut.. kotona vaan neoamiseptiniä ja käsikattoa kohden.. aika nätisti jäi kiinni ja nyt täytyy varoa ettei vaan mihinkään revi sitä auki.
Sit vielä viisauden hammas kehtaa kiukutella.. tai siis päätti nyt puhjeta kokonaan, kun on ollut tähän asti puoliksi puhjenneena.
Että ihmiselle voi tapahtua pienellä ajalla yhtä sun toista, mutta tämä tietää vaan sitä et pitkän aikaa saa taas elää ilman kommelluksia, jos vanhat merkit paikkansa pitää.

Mutta kaikesta valituksesta huolimatta OIKEIN MUKAVAA ELOKUUTA LUKIJOILLENI.