..ja otsikon keksijä karkuteillä.

Minä se olen ehtinyt shoppaamaan, kokkaamaan ja peräti olen saanut jotain valmiiksi.

Mutta kirjoitellaan siitä shoppaamisesta... muista saa tulla oma postaus.

Tuossa viime viikon loppupuolella sain idean.. Jos vaikka alkaisi taas pitkästä aikaa ompelemaan. Joo ihan hyvä idea, mutta mistä siihen tarvikkeet.

No aikani pähkäiltyäni totesin et puhdas sanomalehtipaperi saa kelvata kaavapaperista. No äkkiäkö yhdet kaavat piirtää, mutta on hieman hankala edetä työssä, kun ihan ensimmäiseksi ei ole kangasta mistä tehdä ja toiseksi ei ole edes ompelukonetta. No maanantaina suuntasin vanhempiani kohti (oli mulla muutakin asiaa sinne) ja hain äidin ompelukoneen ja samalla kävin kangaskaupassa.

No kangas saaliini jäi aika laihaksi, mutta silti palasin autolle pullottavien kassien kanssa. Nimittäin askeleeni harhautuivat viereiseen lankakauppaan, jossa oli tuplaleimapäivät ja novitan langoista -10%.

657163.jpg

Olisin varmasti ostanut paljon enemmänkin lankoja, mutta raha oli rajoittavana tekijänä. Ostin 6 kerää novitan Jussia (4 tummemman vihreää ja 2 vaaleampaa). Yhden kitten mohair kerän oman yksinäisen kaveriksi ja sitä puuttuvaa 7 veikka raitaa, että saan sukkani valmiiksi. Tuo 7veikka olikin viimeinen kerä kyseistä väriä, eikä sitä kuulemma enään saa (kauppias oli tonkinut sen hyllyn perältä esille, kun se oli eksynyt muiden taakse).
Kuvassa on myös kangas ostokseni. Mustaa sekä keltaista ...hmm nyt tuli ajatus katkos.. no semmoista venyvää kangasta (miksi sitä nyt sanotaan.. voi että ihmisen pää voi olla hapero).
Ja mikä parasta näissä ostoksissa. Kaikille ostamilleni langoille on käyttötarkoitus valmiina, jopa 7veikan loppu kerälle.

Tässä vielä kuvaa Jusseista, jotka pääsivät heti puikoille.

657182.jpg

Mulla on joku käsittämätön villasukan kutomis vimma ja sitä on nyt pakko hyödyntää et saisin tuolle Naksulle villasukat tehtyä.

Kesä ja minä neulon villalankaa.. no onpahan sit talveen varustauduttu kunnolla. Ei pääse yllättämään, vaikka elokuussa satais lunta.