Kevään kunniaksi ajattelin vaihtaa pohjaa, kun Piristysruiskeella tuli silmää miellyttävä pohja vastaan.

On se niin ihanaa, kun kevät tulee. Sitä tuntee itsensä niin paljon energisemmäksi, kun lumet sulaa ja aurinko paistaa.

Eilen myös pääsin leikkimään lastenleikkejä ja minkäköhän takia... No tämän takia..

448939.jpg

Ei meitin oman tien ojat yhtään tulvi.. tai siis toisen puolen oja. Eilen pääsin kaivelemaan puroja joita pitkin vesi pääsee tien yli toiselle puolelle ojaan, joka on hieman syvempi. Jossain tuon kuvan kohdalla on kyllä ojalla yli metrin verran syvyyttä, mutta joka puolella on mäkeä paitsi kuvan oikealla puolella jonne vettä ajetaan.

448942.jpg

Yritin myös kuvata  puroa joka tuli tieltä ojaan, mutta sitä pitkin vesi tuli niin vauhdikkasti et ei oikein saanut kunnon kuvaa.

Tulva kohdassa menee kyllä rumpu tien ali, mutta se on jäässä ja sen takia se ajaa kaikki vedet tielle.

Mutta onneksi mäen juurella putki on auki.. ainakin nippi nappi..

448943.jpg

Tuossa ylemmässä kuvassa kyllä vesi solisee, mutta ei sitä juuri noin paljoa tule mitä kuva antaa ymmärtää. Suurin osa tuosta veden näköisestä on jäätä jonka päällä vaan solisee vesi vai pitäiskö sanoa et kuohuaa.

*****

Vähän neuleita sivuavaa juttuakin on.

Se on kun ei omista hienoa kerimälaitetta, jolla sais sisältä alkavan kerän, mutta ei hätää omistan mä sentään vielä sormet ja niillä saa näin hienon kerän aikaiseksi. (Tuo lanka tulee kerän sisältä).

445429.jpg

Tein myös kannattavan reissun kylän puotiin. Olen jo ennenkin ostanut, kun on ollut akuutti tarve, mutta nyt vasta järki löi. Siellä on ollut iät ajat vanhoja pyöröjä myytävänä (tai siis ihan uusia, mutta vuodelta käpy). Olen muutamat saanut niistä eurolla ja nyt vasta mulla välähti. Kysyin kauppiaalta haluaako se niistä eroon. Ilmeisesti halus, kun siinä oli 2 4½ ja 2 5½ eri pituuksilla ja hinnax tuli yhteensä 2 euroa.
Voin kertoa siellä ei ole enään yksiäkään pyöröjä.
Nuo on ihan hyvät pyöröt tykkään tehdä noilla. Valitettavasti en muista nyt merkkiä enkä jaksa nousta katsomaan sitä, mut sen voin sanoa et ei minkään novitan.

Mutta nyt tämä tyttö lähtee juoman kupin teetä ja sen jälkeen ulkoistan itseni hetkeksi, kun vien vanhemman blogikoiran tarhaan (se ei vaan yhtään tykkää olla siellä, kun on märkää ja samantien kun lähden sieltä se maastoutuu koppiin ja kurkkii sieltä.