Siivouspäivä takanapäin ja siitä johtuen väsynyt ja kaikkensa antanut olo, mutta silti niin onnellinen.

Jo oli aikakin tehdä suurempi pintasiivous tähän koiratalouteen. Pöydät/hyllyt siistitty vimpan päälle ja lattiat pesty. No osa pöydistä jäi vielä huomiselle, kun ei jaksanut tehdä enempää. Muuten tuo siivous meni ihan hyvin, kun Naksu imuroi, mutta tuo lattioiden jynssääminen otti voimille. Ei viitsinyt niin kovin itseään rääkätä, kun on himpan kipeä tai no ota tästäkin taudista selvää. Välillä on ok olo, mut sit tulee yht äkkinen väsymys mikä menee taas ohi, kun jaksaa sinnitellä. Niin kiitos paranemis kommenteista, ne lämmittää aina mieltä.

Vaikka siivoaminen otti voimille niin silti jaksoi vielä käydä "naapurin" luona ilta kahveella rupattelemassa niitä näitä. Oli mukavaa rupatella, kun viimeksi syksyllä kunnolla rupatteli heidän kanssaan. Niillä on niin sanottu mökki tuossa kilometrin päässä meistä ja taitavat samalla olla lähimmät naapurit meille.

Mutta nyt tämä tyttö lähtee toisia blogeja lukemaan ja sen jälkeen tuttavuutta tekemään nukkumatin kanssa. Huomenissa täytyy taas keskittyä hamsteri töiden valmistumiseen, että ne saa helmikuun aikana valmiiksi.