Tänään on ollut hyvä neule päivä. Tuossa päivällä jouduin Naksua kuskailemaan paikas A paikkaan B. Käytiin terveyskeskuksessa ym. kun eilen illalla Naksun puoltoista kuukautta sitten leikattu polvi naksahti aikasta ikävästi. No eipä tuosta terveyskeskus lääkäristä ollut apua kun diagnoosikin oli polven nivelkierukka vika... No joo toi sama diagnoosi tehtiin jo eilen illalla, ainut hyöty oli et sai kiireellisen lähetteen kirurgille. No joo mutta asiaan, kun tuo Naksu oli lääkärillä niin ajattelin käyttää luppo ajan hyödykseni ja aloin tekemään kädenlämmittimiä.. Jos itselle tekisi ensin ja sen jälkeen rupeaisi tekemään Naksulle omia.

Äippäkin yllätti iloisesti eilen.. Kun menin synttäri lahjojani hakemaan.. tai no kummisedän ja tädin lahjan niin sen vieressä komeili seiska veikka keriä.. Nyt saan urakalla tehdää sukkia ym.

190675.jpg

Nuo värit pysyivät melko hyvin aidon näköisinä.. Tuota oranssia ja tummemman vaaleansinistä olen jo aikaisemminkin katsellut ja suunnitellut mitä niistä tekisi. Valkoisista en tiedä mitä väkertäisi.. tai no on liikaa ideoita mitä pientä siitä tekisi. Oranssista ja keltaisesta voisi tehdä vaikka säärystimet tai villasukat.

Niin ja mitä muuta vähemmän kivaa eilen tapahtui... Naksun äidin autosta loppui jäähdytin nesteet ja se rupes kiehuun.. tais mennä kannen tiivistin.. Naksu se on iloinen kun se pääsee polvi kipeenä vielä auton konetta sormeilemaan. Siinä autossa ei kyllä ole mitään muuta kuin vikaa. Jäähdytin nesteetkin häviää kuin pieru saharaan, ei kuulemma aikaakaan kun on katsottu ja auto oli kolme viikkoa sitten huollossa.

No joo.. jos minä jatkan neulomista vähän aikaa ja sitten lähtis hakemaan Iwania "päivähoidosta".

Eilen tuli muuten uus resepti kokeiltua.. Valkosipuli perunoita.. siis ei valkosipulikermaperunoita vaan pelkkiä valkosipuli perunoita. Uuni vuualle suikaleiksi perunoita ja yks kyntistä valkosipulia ja päälle pekonia pieniksi suikaleiksi silputtuna, joukkoon hieman öljyä ja vettä (kai vettä ja öljyä, Naksu tuon aterian loppuun teki). Oli muuten pirun hyvää, täytyy tehdä joskus toistekin tai ainakin silloin kun jääkaapissa ei olekaan kermaa vaikka toisin muistaa.