Koko viikonloppun hommat on ihan hunningolla, kun tuli lauantaina ja sunnuntaina seisoskeltua koiranäyttelyissä. Onneksi lauantain näyttely oli sisänäyttely ettei tarvinnut räntä/lumi sateessa seisoskella.
Syy miksi meni koko viikonloppu näytelmissä oli et olin keskimmäisen koirani kanssa tukena ja turvana sen "tyttöystävä" pystykorvalle, joka kavahtaa isoja koiria. Ollaan opetettu tuota "tyttöystävää" miun keskimmäisellä koiralla olla pelkäämättä isoja koiria (oman koirani säkä n.66cm).

Onneksi eilen Naksun äiti auttoi vähän huushollin siisteydessä. Imuroita talon lattiat puhtaaksi karvoista ja hiekasta.. niin ne oli tasantarkkaan siihen asti puhtaat, kunnes tuo nuorimmainen blogikoira tepasteli sisään. Nyt on sitten karvaa ja hiekkaa joka paikassa.

Olen minä sentään saanut käsitöitäkin tehtyä. Aloitin loppuviikosta villapaidan teon. Saa nyt nähdä näkeekö tuo koskaan päivänvaloa. Ihan lupaavalta se kyllä vaikuttaa nyt tähän mennessä, mutta kun tuo on ensimmäinen paita minkä teen ja samantien alan sovaltamaan kahtaohjetta yhteen ja lisää joukkoon vähän omia ideoita.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.
183736.jpg