On muutaman päivän ollut hiljaiseloa blogin puolesta, kun paikallinen puhelinlaitos on sähläillyt netin kanssa, mutta tänään vihdoin ja viimein netti alkoi toimimaan. No ei ne ongelmat tähän lopu tuon laitoksen kanssa... niiden laskutus ei ole oikein kunnossa (ainakaan meidän kohdalla), maksetuista laskuista lähetään muistutus ja alkuperäiset laskut ei löydä meidän postilaatikkoon asti... prrrk...
On muuten tuo netti aina sen verran toiminut et on sähköpostit ehtinyt lukemaan ja ehkä toisten blogeissa käymään, mutta kun on pitänyt jotain ruveta kirjoittelemaan on netti pimento alkanut... selvää blogi häirintää.

Mutta kaiken tuon ansiosta on tullut kudottua, mutta mitään en ole vielä valmiiksi saanut. Villa liivi on paria senttiä vaille kaulus valmis plus se kasaan kursiminen. Oma versio kynsikkäistä loppui langan loppumiseen, tuli arvionti virhe enkä jaksaisi ruveta enään niitä purkamaan. Joululahja pipo ei ole edistynyt yhtään (jos muutamaa kerrosta ei lasketa) ja kynsikäs tilauksia satelee kun kaikki on katellut omissa käsissä kulkevia pika luomuksia (jussi sukkalangan jämistä väännetty työ rukkaset).

Että puiden teko voi olla vaarallista. Tänään ehtiin Naksun kanssa ja kun Naksulla on se polvi kipiänä niin minä kantelin metri halkoja sahattavaksi. Että onnistuinkin yhden niistä tiputtamaan varpaalleni.. no nyt on isovarpaantilalla pingispallo ja armoton jomotus. Tuossa naureskelin Naksun kanssa et me ollaan aika urheilullisia, kun toisella on jalkapallo polvessa ja toisella pingispallo varpaassa.

Mitäs muuta.. eipä kai tässä mitään kommentoimisen arvoista, mitä nyt olo on kuin saunassa olisi kun Naksu innostui lämmittämään, kun saatiin puita alakertaan. Niin ja minulla tämä flunssa ei tahdo hellittää. Kahtena iltana olen meinannut jäätyä ja nyt kun olisi lämmintä niin minä paahdun ja yskin köhin.

Mutta toivottavasti saan pian jotain valmiiksikin että saisi kuvia tänne näytille, tosin viikonlopun aikana en varmaan ehdi mitään tekemään ja tuskin tännekään kirjoittelemaan, kun koko viikonloppu menee kasvattajan jatkokurssilla kertaillessa koiran anatomiaa, genetiikkaa ym. saa nyt nähdä mitä siellä loppujen lopuksi käsitellään.

Tuo House sarja muuten vaikutti ihan katsomisen arvoiselta.. ainakin näin sivu silmällä silmäillessä.