...on kai monelle rentoutumisen aikaa. No täällä se on ollut hampaan kiristämistä.

Pitkäperjantaina alettiin vaihtamaan tuohon niin ihanan rupuun jettaan raidetangonpäätä.... Niin sen piti olla pikku juttu ja olla kunnossa muutamassa tunnissa.... No perjantai ilta tapeltiin sitä päätä siittä irti tuloksetta. Lopulta jopa käytettiin rälläkkää et nähtiin sen sisään. En muuten suosittele käyttämään tuota rälläkkää auton korjauksessa, jos haluaa vielä joskus sillä autolla ajaakin.

No perjantaina lyötiin hanskat tiskiin ja todettiin et täytyy huomenna hakea siihen raidetanko päällä. No lauantai tuli ja olis tarvinnut lähteä hakemaan sitä raidetankoa. Pieni mutka matkassa oli vaan se et tontilla on kolme autoa, mutta yksikään niistä ei ole ajokuntoinen. Onneksi Naksun äiti tuli taas vaihteex vierailemaan (just edellisenä päivänä oli tuonut jonkun työkalun) et Naksu pääsi motonettiin ostoksille.

Kun oli tarvittavat osat niin alettiin purkamaan autoa vähän lisää et saa vaihdettua sen raidetangon. Se on kun on vanha ja rupu niin joka paikka on ryytynyt kiinni. Lauantai ilta päättyi toteamukseen et tarvitaan kunnon pukit jolle auton saa nostettua et pääsee pultteja repimään auki.

No nyt on sitten tänään saatu uusi raidetanko paikallaan ym. mutta alatukivarren puslan joku on vähän pehminnyt ja siihen tarvitaan jotain (minä joka tiedän kaiken autoista niin olen toosi hyvä selittämään).

Täs kaikes on vaan sellanen homma et se on PAKKO saada huomisex kuntoon tai Naksun mummi repii pelihousunsa, kun ei mennä sinne syömään (tänään jo olis pitänyt mennä). No kyllä mun tekee mieli päästä syömään, kun siellä taas pöydät notkuu kaikkea hyvää ruokaa.


Kun tuo auto on ollut hajalla ja me täällä metikön keskellä asutaan, niin ei ole päässyt mihinkään ja johonkin  se kaikki yllättäin siunaantunut luppo aika täytyy käyttää.

Tässä vähän makua mitä on tullut tehtyä....
502482.jpg  502483.jpg

Ja näin herkullisen näköinen näky on ruokapöytämme päässä.. Hyvää loppu pääsiäistä kaikille.

502489.jpg