Kovin on taas ollut kiirettä, kun ollaan kaverin kanssa laitettu niillä paikkoja kuntoon. Kaverin koiralle pitäisi tulla pentuja lähipäivinä ja ollaan menty pää kolmantena jalkana, kun ollaan yritetty valmistautua pienokaisten maailmaan tuloon. On se kumma vaikka tietää 2 kuukautta aikaisemmin et on todennäköisesti tulossa pentuja  ja on astutusta ennen jo aloittanut valmistelut niin aina tahtoo tulla sellainen olo et aika loppuu kesken. Eli lähipäivinä ja ehkäpä myös viikkoina saattaa olla hiljaisempaa blogi rintamalla, riippuu nyt kuinka monta niitä maailmaan putkahtaa ja meneekö kaikki normaalin kaavan mukaan.

Blogi arvonnoissakin on onnisuosinut. Caritan blogi arvonnassa olin yksi kolmesta onnellisesta voittajasta ja Minnan Vuoden kulku blogin 5000 arpajaisissa osui mini-minipalkinto kohdalleni. Jännityksellä jään odottamaan mitä postinainen tuo tullessaan.

Pipo on puikoilla ja tänään teen vaikka väkisin sen loppuun, minä en puikoista luovu ennen kuin on viimeinenkin silmukka päätelty ja lanka katkaistu. On ollut niin kiirusta et on ehtinyt tekemään muutaman rivin kerrallaan ja tuntuu ikuisuudelta väsätä yhtä hiton pipoa päivä tolkulla.

Jotain muutakin höpöteltävää minulla oli, mutta se ehti jo muistista karkaamaan....

Niin ja kiitos kaikille kommentin jättäneille. Niitä on mukava lueskella. Kyllähän kävijä laskurista näkee onko sivuilla kävijöitä, mutta kyllä se aina lämmittää mieltä kun joku sanoo muutaman sanan, tulee tunne et kyl tätä ihan oikeesti luetaan. Blogin perimmäinen tarkoitushan on olla itselle muisti väline ja ensiksi ajattelin kun blogin perustin et kirjoittelen vain käsitöistäni, mutta tuo ajatus lipsui jo ihan alku metreillä. Nyt on kova yritys meneillään et oppisin kommentoimaan toisten juttuja. Yleensä aina vaan lueskelee ja ihantelee, mut ei sit kuitenkaan jätä kommenttia.

Mutta kaikille oikein mukavaa talvipäivää.
P.S tännekin satoi lunta, tosin ihan vähän, mutta maa ja puut ovat valkoisia. Onneksi myös pakkanen on hellittänyt eilen aamulla tähän aikaan oli -20 nyt on -6.