On taas venähtänyt tämä päivitys väli, mutta kun ei tahdo keritä kirjoittelemaan. Toisten blogeja olen pika pikaa selaillut ja yrittänyt edes muutaman kommentin heittää.

Neulomuksia olen saanut pikku hiljaa tehtyä ja monta melkein valmista on tehty valmiiksi asti, mutta niistä seuraavassa postauksessa.

Kameraakin on tullut käytettyä, vaikka olen huhuja kuullut et vois olla tiedossa Canonin Eos400d järkkäri. No tuo järkkärin saaminen ei ole ihan kiveen kirjoitettu juttu, mutta toivossa on hyvä elää.

Tässäpä on parin viikon takainen kuva.

837427.jpg

Tuosta ladon kulmalta pitäisi näkyä useampi kilometri peltoa. Tuona aamuna näkyi varmaan 100m. Onneksi ei tarvinnut lähteä töihin aamulla, olisi ollut namia ajaa.

Samaisena aamuna otettu kuva seuraavakin, mutta tuolloin jo sumu hieman hävennyt ja aurinkokin näyttää säteitään.

837425.jpg

Tuo etualalla oleva omenapuu on kuin suoraan tarinoiden kummitusmetsästä ja vaikutelma vain korostuu sumuisina aamuina. Ja kuvahan ei anna oikeutta näkymälle.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä punainen auringonkukkani.

837424.jpg

Aivan ihastuttavat värit, jotka onnistuin todella hyvin tallentamaan kameralleni.. No tuli siinä otettua yks sun toinenkin kuva.. varmaan vartin häärin yhden auringonkukan ympärillä ennen kuin sain haluamani.

Nuo punaiset auringonkukat (joku viisaampi voi sanoa, jos niille on joku muu oikea nimi) aiheuttaneet ihmetystä minussa. Yleensähän auringonkukka tekee yhden kukan per varsi, mutta yhdessä varressa minulla on ainakin viisi nuppua (onko tämä normaalia????).