Ainakin siltä tuntuu, kun katsoo ikkunasta ulos. Puun oksat hakkaa ikkunoita ja seiniä, tuuli ulisee nurkissa, vettä tulee vaaka tasossa joka hakkaa ikkunoihin ja pelti katto ropisee.
Onneksi saa viettää päivää neljän seinän sisällä, eikä tarvitse mennä ulos.
Veden tulo on kyllä jotain ihan käsittämätöntä, miten vettä voi tulla niin paljon ja pitkän aikaa.

Mutta asiaan.... käsityöt edistyy.. ainakin silloin kun ei roiku netissä. Siivoaminenkaan ei oikein innosta tällä säällä, jotenkin niin kovin masentunut ja väsynyt olo. Jos jotain hyvää haluaa säästä hakea niin eipähän tarvitse ulkokukkia ja kasveja kastella.

 784332.jpg  784340.jpg

Tänään sain poimia toisen kypsän mansikan amppeli mansikastani ja seuraavat ovat jo kypsymässä. Mansikka otti alkukesästä nokkiinsa, kun joutui sateilta ja kylmiltä autotalliin suojaan ja sieltä suoraan 30 asteen paahteeseen ja sen takia tekee nyt vasta mansikoita. Tomaatitkin ovat kovaa vauhtia kasvamassa ja kohta varmaan saa ruveta odottelemaan kypsymistä. Tomaatista ei ainakaan tässä perheessä tule pulaa, sen verran paljon on tomaateissa kukkia ja tomaatin alkuja ja kaiken lisäx tomaatit ovat jotain jättiläis tomaatteja kun kasvavat niin pirusti.

Käsitöiden tekoa on hieman hidastanut tämä.

784346.jpg

Keittäminen ja pilkkominen on vienyt oman aikansa. Ei ikinä uskois kuinka kauan menee aikaa kun useamman kilon porkanaa, kaalia, kukkakaalia pilkkoo, keittää, soseuttaa ja purkittaa.

Kyse ei suinkaa ole vauvan ruuasta vaikka ulkonäkö antaa vähän niin ymmärtää, purkissa on vaan blogikoirien talvikauden vitamiinin lähteet valkosipulilla ja perunalla höystettynä. Perunaa lisäsin ihan sen takia että saisin hieman jäykempää soseesta, kun sekoitin niihin keitin vedet myös.

Niin ja kiitos kaikki jotka ovat onnitelleet pyykkikoneen johdosta.. On se vaan niin ihana vehje ja niin hiljainen, kuten Jantta jo kommenteissa ehti LG koneita kehumaan. Erittäin hyvä keksintö koneessa on hälytin joka hälyttää milloin kone on valmis. Ei tarvitse juosta alekertaan kuikkimaan joko kone olisi valmis, kun yläkertaan ei kuulu edes linkous.

Mutta nyt täytyy lähteä pelastamaan nuorempi blogikoira ulkoa. Ei tuossa säässä enään tohdi pientä poikaa pitää ja jos sen jälkeen menisi taas jälleen kerran täyttämään pyykkikonetta pyykeillä.