EDIT 08:39 (lopussa)

Sitä pääsi taas eilen leikkimään sutenööriä, kun kaverin kanssa sen koiraa astutettiin.

Onhan se ihan kiva et apukelpaa tuossa astumis hommas, mut tarviiko sitä jalassa kiinni nylkyttää. No ei se mitään eilisen päivä aikataulu meni vähän plörinöiksi. Aateltiin tuos puolen päivän aikoihin kun olin kaverilla käymäs et kokeillaan taas astuttaa. Joo koissut juoksenteli pitkin pihaa puolen tunnin ajan ilman et saivat mitään ihmeempiä aikaan. Aateltiin sit et otetaan sisälle kun uros oli jo aika piipus. Narttu remmin päähän (muuten ei saa sisälle) niin eikös ukko hyppää selkään ja jää nalkkiin. Siinä tuli sit 15min oltua polvillaan keskellä pihaa lumisateessa ilman hanskoja ja pideltyä eukkoa paikallaan (ei olis muuten pysynyt). Oli käsissä tuon session jälkeen jotenkin syväjäätyntyt olo, mut onnex ei ollu 30 pakkasta. Koko sessioon meni 2 tuntia, kun vielä laskee tuohon käsien sulamis ajan.

Eli tämmöisiä täällä... nyt sit odotellaan kuukaus ja viedään eukko ultraan ja jos hyvin kävi niin huhti-toukokuun vaihteessa pitäis syntyä pieniä palleroita. Tuota ennen pitäis tulla myös vuohelle kilit. Eli luvassa ehkä kuvia ja harvempaa päivitystä.

421127.jpg
Pinus esittää pelle hyppyjä äipän selän yli ja päälle.

EDIT
Ihan meinasi unohtua.. Sitä saatiin vielä eilen illalla kiskoa autoakin ojasta ylös, kun mainosten jakaja oli päättänyt päräyttää ojaan mein tien risteyksessä. Eipä tuo meidän jetta jaksanut vetää ja tienpintakin oli peilijäätä niin ei pitoakaan löytynyt. No ei siinä mikään muu auttanut kuin soittaa luotto traktori kuskille et joutaiskohan se tulemaan kiskomaan sen auton ojasta pois (eipä tainnut pistää pahakseen et joutu tulee, kun vaivanpalkkaa sai). Olikohan tämä nyt kolmas vai neljäs kerta tänä talvena kun on saanut olla tuuppaamassa autoa ojasta pois ja joka kerta on tarvittu traktori paikalle kun ei ole noussut.