EDITTIÄ 5.9
Vieroitus oireet alkaa olemaan jo pahoja. Sukkasatoon olisi sukkia ja Hupoon huiveja, mutta edelleen netti on mykkänä ja saattaa jopa olla vielä viikon verran. On ihan maailman menosta pihalla, kun on ollut jo kaks viikkoo ilman nettiä ja kauhistuttaa ajatus et joutuu olemaan vielä viikon (toivottavasti maksimissaan enään viikon, jos multa kysytään niin se netti tauko vois loppua NYT).


Kamalaa kun ei pääse lukemaan blogeja ja silloinkin, kun nettiin pääsee niin se aika täytyy käyttää tarkasti ja siitä ei jää paljoa blogien lukuun.

Nyt on selvinnyt miksi netti on pimeenä. Joku helkkarin innokas talonperustusten kaivaja oli päättänyt vähän kaivaa ja kaivo niin perusteellisesti että puhelin yhtiön piuhatkin oli tullut maan pintaan. Nyt on sitten ollut viikon netti pimeenä ja saattaa vielä olla toisenkin ja ehkä kauemminkin.. prkl ja paljon painokelvottomia sanoja.

Pienen ihmisen tarvis maksaa laskuja ja saada lukee päivän uutiset netissä, kun ei lehtiä tule. Päivittyneitä blogejakin on melkein 200 ja kuinkakohan moni niistä on useaan kertaan päivittynyt. Kauhea päivärytmin muutos, kun ei aamusta saa lukea blogeja... on niin mukava käpertyä yöpaita päällä tietokoneen ääreen ja aamukupposen kera aamuisin. Ei oikein nuo käsityötkään edisty, kun ei pääse raportoimaan valmistuneita, joita niitäkin alkaa jo olemaan, eikä tuo neulominen heti aamusta oikein luista.

Tulipas tästä oikein vuodatus, mut ny kiukuttaa ja ketuttaa. Saa nähdä kuinka monta kertaa vielä saan parkua ennen kuin pääsen omalta koneelta nettiin.

Mutta kaikille joilla se netti toimii (ainakin oletettavasti, kun tänne eksytte) niin oikein mukavaa viikonloppua. Minä se toivon ettei kauhiaa syysmyrskyä tule viikonloppuna, kun menen kaksi päivää kestävälle koiraleirille huomenna.