Viime yö oli oikein mukava. Siinä hieman ennen neljää heräilin ja oli vähällä etten alkanut karjumaan Naksulle "mitä vi**** sä pelleilet niiden valojen kanssa", mujtta ennen kuin avasin suuni ja suuren sanaisen arkkuni niin tajusin et ei niitä valoja kukaan räpsi vaan ne on salamat mitkä leiskuu.

No unen pöpperössä nousin ottamaan pistokkeita seinistä irti ja vähän aiikaa ihmeteltyä säätä, huutelin Naksun hereille ja et se menis hakemaan Vanhemman blogikoiran sisälle tarhasta. Tuolloin neljän aikoihin salamointi ja jytinä oli mietoa, vaikka silloinkin jo raikas. Puoli viideltä taivas repes ja tuntu et talon päälle kaadetaan vettä suuresta saavista ja maanjäristyskin iskisi. Ukkosrintama se vaan sattui tulemaan päälle ja vei sähköt, sähköpistokkeet rätisi, talo tärisi ja olo oli kuin joku olis laittanut pihalle discovalot vilkkumaan. Tuota sit kestikin.. viimeiset kunnon jyrähdykset kuului puoli seitsemältä ja sähköt palasivat hieman seitsemän jälkeen. Onneksi ainut mikä ukkosmyräkän aikana meni rikki oli alakerran käytävän lamppu (niin ehti se olemaan päivän toiminnassa). Aamulla myös huomattiin et n. 50m koira tarhasta oli puusta lähtenyt kuoret yön aikana kävelemään.. taisi olla salaman tekosia. Aamu meni muutenkin kiroillessa, kun on kaivovesi ja pumppu joka sitä pumppaa ja sähköt vähän väliä poikki niin ei meinannut niin millään päästä naamaa pesemään ja muita aamutoimia suorittamaan.

No lisää iloa asiaan tuo se ettei nettikään toimi, kun paikallisen puhelin yhtiön lijoissa on jotain vikaa. No niissä on aina jotain vikaa, jos multa kysytään. Niin tämä vika ei johdu ukkosesta (jollei sit ole tullut lisää vikaa), kun eilen päivällä jo netti lopetti toimintansa.
Harmittaa tämä netittömyys, kun olin ajatellut postaavani valmistuneista töistä ja nyt kirjoittelen vanhempieni tykönä, eikä kamera ole mukana, eikä tässä koneessa kyllä ole sellaista kuvankäsittelyohjelmaakaan, jolla puistyisin fiksailemaan kuvia.

Mutta kai minä lähden kiukuttelemaan netin toimimattomuutta ja katsomaan televisiota... kaiken lisäksi unohdin ottaa neuleen mukaan, kun taas blogikoirat heittäytyivät hankaloiksi.

183736.jpg
Laitetaan nyt joku kuva blogin kuvakansiosta, ettei kirjoituksesta ihan kuvatonta tule.