Sormeilin hieman tuota sivupohjaa. Ajattelin Saren helpotukseksi ja Saren photopucket tilin toimivuutta ja kopioin otsikkokuvan omaan blogiini.

Nyt täytyy rientää pihalle kameran kanssa riehumaan. On taas niin fantastinen ilma. Eiliseltäkin olis hienoja kuvia, mut en pysty niitä koneelle siirtämään, kun tuo pöytä hurisija on huollettavana. Käyttis uusix ja levytila jaettu niin et jos tarvii joskus vetää vielä käyttis uusix niin ei tarvi tyhjentää koko konetta vaan se osa joka on tarkoitettu käyttikselle. Niin enkä taas viitsi tälle ikälopulle Compaq armadalle mitään kuvia siirtää, kun on laina kone, kun joku saata*** idiootti varasti mun läppärin tuossa syksyllä, josta seurasi kauhia 2 kuukauden tapahtuma ketju jolloin tuli paikkakunnan varmaan jokainen poliisi tuttuksi ja varmaan jokainen niistä vieraili meillä poliisi päälikkoä myöden.

Niin ja vielä pikaisesti... Kyllä tuo täysikuu on sit mukava asia.. Vanhempi blogikoira palvoo kuuta ja aina täydenkuun aikaan se haukkuu. No ei tuo mitään, kun se asustelee yöt alakerrassa, mutta kun nuorempi alkaa haukkumaan yläkerrassa josta sit taas Naksu vetää herneet nenään, kun se ei saa unta muutenkaan täydenkuun aikaan. Jostain syystä täydenkuun aikaan poikien herkku laatikossa käy inventaario. Niin ja vielä tuosta nuoremmasta blogikoirasta, kun se alkaa haukkumaan täydenkuun aikaan niin se tulee sänkyyn istumaan tai seisomaan ja kailottaa siinä. Ja kertookohan tuo jotain MUN unenlahjoista, kun en välttämäti herää koko yönä poikien haukuntaan. Haluaisko joku pienen nyssäkällisen unenlahjoja ihan lahjoituksena?