Ajattelin vaihtaa sivupohjaa keväisemmäksi/kesäisemmäksi, mutta en nyt tiedä onko tämäkään hyvä. Pääsi jo kyllästymään kun tuli tapeltua noiden helkkarin laatikoiden kanssa niin varmaan satakertaa ja muutama päälle tuli tuijoteltua tuota sivupohjaa.

Tarviin apua/ vinkkiä... Jossain olen mielestäni lukenut noiden laatikoiden järjestelemisestä.. eli jos joku muistais lukeneensa jossain siitä niin voisko viskata linkillä???

Autokin on vihdoin viimein kunnossa. Nyt vaan katsastus enään puuttuu.

Muuten tuossa muutama postaus sitten kun puhuin noista helmistä niin niiden kohdalla on päässyt käymään joku käsittämätön oikosulku. Kerroin että niitä tuli 90g.. tuo oli paskapuhetta niitä pieniä helmiä, joita olen ehtinyt jo heittelemään pitkin hiekkaista lattiaakin, niin tuli kaiken kaikkiaan 180g.

Harmittaa nämä kevät myrskyt... Tuossa pari viikkoa sitten ahkeroitiin ja laitettiin piha kuntoon, niin nyt on sit jo kaikki naapuri pellon ja varmaan naapurinkin lehdet ja paskat mein pihalla. Kaikki moska mitä tän tien varressa lentää niin tulee aina meille, kun asutaan niin sanotusti poukamassa (pelto poukamassa) ja aina tuulee pellolta päin ja siinä onkin sit useampi kilometri minkä voimalla se tuuli puhaltaa.

Mutta eipä tänne tämän ihmeempiä...