Eilisen postaus tänään, mutta eilen illalla ei jaksanut enään ruveta kirjoittamaan. Hyvä että jaksoi syödä.

Olin eilen tuossa kaverillani ja menin sen pukki pojille syöttämään porkkanoita. Porkkanat syötettyä rupesin katteleen et nyt on jotain hassusti. Pojilla oli karvoihin tarttunut kiinni puutarha aidasta rautalangan pätkät.
Oli taas ollut ohi kulkioilla ihmettelimistä, kun minä ja kaverini ollaan persaukset pystyssä poikien tarhan oven kohtaalla. Toinen yrittää saada langasta kiinni kun toinen päästelee mitä ihmeellisempiä ääniä että saa poikien huomion itseensä. Mistä otsikko, no siitä kun Raimo luuli meitä hänen kutuikseen ja alkoi kosimaan meitä.. onneksi oli aita välissä. Mutta onneksi yli puolentunnin kurottelun ja ääntelyn jälkeen oltiin saatu rautalangat pois poikien turkista. Niin ja mikä tästä tehtävästä teki niin hankalan.. toiselta saa heti ens alkuunsa päihinsä ja toinen alkaa kosimaan.

Pukki pojat Raimo ja Reino.
184663.jpg

Tosin pojat ovat näissä kuvissa vielä pieniä. Nykyään sarvetikin vääntyvät selkeästi sivuille ja kokoa on huomattavasti enemmän.

184664.jpg

No ei eilen sit paljon mitään kommentoimisen arvoista sattunut. Kaverin tykönä olin illalla lapsen likkana sen eläimille (ilta hommat hoitamassa) kun se oli kieliä opiskelemassa.

Karhukin muutti pois sängystä.. tai no en minä tiedä kun nukuin vielä siihen aikaan kun Naksu lähti töihin et menikö karhu sen sijasta töihin.

Mutta jos lähtis tekemään kierroksen muissa blogeissa ja mussuttelin siinä samalla eilen poimittuja luumuja... harmi vaan et nykyään joutuu menemään pihalle luumut poimii kun vielä muutama päivä sitten niitä pysty poimimaan suoraan olohuoneen ikkunasta, mut joku ahne on kaikki syönyt ikkunan kohdalta.