Itsenäisyyspäiväkin meni.. niin se meni polvisäryssä kärvistellessä. Aamulla kävin sitä saunassa hoitamassa ja päivällä yritin köpötellä ees taas et vertyis... polven kipuilu on nilkan syytä.. nilkka kyllä on jo kunnossa, mutta polvi rasittui sen verran viikon aikana et nyt se kiukuttelee.. Onnex tänään parempi.

Tuli tuossa tiistaina käytyä kattelemassa jotain pientä lisää joulupaketteihin ja kas kummaa.. jos menee kauppaan missä on melkein puoleen hintaan seiskaveikkaa niin mitä tapahtuu....???...

290053.jpg

....Okei yx väriset oli alennux ja onnex ei ollut enempää rahaa mukana kuin noihin keriin ja muutamaan 1€ koristeeseen. Eli kaks mustaa 7veikkaa ja yx sininen moniraita.. ja jos olisin jättänyt moniraidan ostamatta olisin saanut 4 yx väristä kerää tai jos mulla olis ollu enemmän rahaa mukana..

Mitäs muuta uutta..

Eilen tuli tieto et todennäköisesti meille muuttaa sellanen 4 jalkanen, 7 vuotias pappa..

290054.jpg

Blogikoira saa kaverin.. tosin emme tiedä tulevatko he keskenään toimeen, kun ovat kaksi urosta, mutta kaikkeen on varauduttu.

Mutta minä rupean jatkamaan pro tuomas tilkkujen väkertämistä.. jos sais vaikka muutaman valmiix. Tosin nuo kädet vähän rajoittavat, kun nekin ovat kipeät kepeillä koikkimisesta.. Plussa puoli on se etten saanut rakkoja käsiini.. kiitos helosanille.

Niin on täällä muuten joululahjoja valmistunut mutta niistä myöhemmin, kun en mene takuuseen seuraako toinen lahjan saajista neule blogeja.