Eilen tuli mentyä kuin tuuliviiri. Paikatkin on ihan jumissa, kun innostuin vähän haravoimaan koirien tarhaa... ääh muu piha on vielä hoidettavana. Eihän tuo haravointi nyt niin raskasta olisi, mut kun kaikki on vielä likomärkää ja juuri sen takia koirien tarhaa aloinki raapimaan et se kuivais nopsemmin. Muutenkin tämä kura aika sais painua suohon.. valkonen auto on saanut uuden värityksen ruskea ja koiratkin ovat ruskeita ulkoa tullessa eli aina saa kierrättää pesuhuoneen kautta.

Eilen kun olin pyörinyt ja hyörinyt pitkin pihaa niin istahdin hetkeksi koneen ääreen... Se oli virhe.. Kun olet hullunlaila mennyt niin kyllä sen tietää et on kauhia nälkä ja niin siinä kävi et saatiin sit vielä lähteä kyläkaupalle ostoksille kun piti saada tehdä Celesten tomaatti-juustopiirakoita tosin jätin sinapin pois.

450746.jpg

Sitten tein vielä juustosarvia, tosin niistä ei ole kuvaa kun ne on vähän litassa onnettomuuden vuoksi (tomaatti-juustopiirakat hyppäs niskaan).

Ilta ruuaksi salkkareiden ajaksi tein salaattia itselleni, kun Naksuhan ei syö salaatteja.

450745.jpg

Salaatissa on Jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, kananmunaa, punasipulia ja kuivattua basilikaa muutama hippu, kun kaupalla ei ole tuoreita yrttejä.

Muuten haluaisko joku jolla on vaikeuksia illalla saada unta niin ottaa multa muutama tunnin ja jos sit mä saisin vasta palkaks aamulle muutaman uni tunnin lisää. Nyt jo en tiedä kuinka kauan olen herännyt kuin nakutettu 4:30, eikä sit niin millään saa enään unta, silmät vaan ammottaa auki.

P.s Tuo hernekeitto otsikossa ei liity aiheeseen.. se yksin kertaisesti tunki itsensä sinne, kun en parempaakaat otsikkoa keksinyt.