Mä ymmärtäisin tön viikon huonon tuurin ja sattumat jos olis viikko numero 13 edes.

No Naksu oli tähystyksessä torstaina ja polvesta oltiin poistettu peukalon pään kokoinen liika kasvu. Ei mikään ihme ettei polvi ole toiminut, kun tuo liika kasvu on kai haitannut kierukan liikettä.
On kyllä tosi kiva kun Naksu joutu yllättäin tuohon leikkaukseen, mulle jäi vaan sen tuhatsata asiaa hoidettavax jotka on pakko hoitaa ja tehdä.

Putki asia ei ole edistynyt (ainakaan illalla). Eilen sentään löydettiin vika. Vuokra isäntä kun on niin näppärä käsistään niin oli vanhan saunan putket vaan katkaissut (niihin ei tule enään vettä). Juu ei siinä mitään mut todennäköisesti yhteen putkeen höyrystyy vettä kun pannua lämmittää ja se putki uittaa höyrystyneen veden suoraan kaivolta tulevan putken päälle, josta seurauksena oli ollut jää möhkäre putken pinnalla jonka takia se putki oli myös todennäköisesti jäätynyt sisältä. No eilisestä asti siihen on puhaltanut autolämppäri ja jää on ainakin ulkopinnalta sulanut. Kun putki saadaan auki niin todennäköisesti saa ruveta pumppuun syöttämään vettä, kun se on tod.näk. saanut ilmaa. Onnex kaveri piiriin kuuluu tän talon entiset asukkaat. He ovat lupautuneet tulla ratkomaan putki ongelman, kun Naksustakaan siihen ei ole. Toivottavasti saadaan putki auki ilman et se halkee, metallia kun on. Ja onnex ilmat lauhtuu.