EDIT 7:20 Yritin muokkailla sivuja, mutta vaiheeseen jäi eli saattaa olla sekavat. Ja kiitos tästä kaikesta kuuluu paikalliselle puhelin yhtiölle kun ovat taas varmaan puolet megasen kaistam tehoista hukanneet ja kaiken lisäx IE kaatu koko ajan ja motzilla näytti omiaan. Prrkl.. Nyt on pakko rientää viemään papalle ruoka ja ulos se ja Blogi koiralle pissille... tahtoo tulla kiire kun kummatkin pojat täytyy kiikuttaa parin km päähän päivä hoitoon ja niitä ei voi ottaa yhtä aikaa autoon.

No niin nyt on sitten blogi koiralla kaveri.. Pappa päätti muuttaa meille ja on nauttinut täysin siemauksin uudessa kodissa olostaan.

297447.jpg

On neule rintamallakin tapahtunut, niin se vähä mitä olen ennättänyt tekemään. Valmiita en viitsi esitellä jos vaikka joku lahjan saajista sattuu lukemaan tätä blogia. Tosin en ole kyllä paljoa ehtinty tekemään käsitöitä, kun aika on mennyt koirien kanssa ja olen vääntänyt yksiä kotisivuja vakmiiksi. Noista kotisivuista on suomenkielinen versio melkein valmis ja nyt eilen tuli toivomus jos ne sais myös englannix, ruotsix ja virox, venäjäksikin ne haluttais mutta ei ole ketään venäjän kielen taitoista joka ymmärtäisi koirasanastoa.

Mutta ei täällä tämän ihmeempi, minä jatka netissä pyörimistä, kun ei tuo unikaan enään tule.