En ihan ajatellut että näin kävisi, mutta kun paikallisessa lankakaupassa oli ale.

Sukkalankoja menin ostamaan, mutta kyllähän sen tietää mitä tapahtuu, kun ympärillä on kilotolkulla ihania lankoja.

422763.jpg

Tuli sitten ostettua sukkalankoja, mutta mukaan tarttui muutakin. 3 kerää v.vihreää Jannea (väri vähän hailakka kuvassa), 2 tummemman sinistä Maijaa ja 1 turkoosi, vähän punertavan harmaata Retua 2, 3 kerää punaoranssia Kitten mohairia ja 2 valkoista alpakkaa. Kitteneistä ja alpakoista tulee huivit ja muista sukkia. Ja budjekti ylittyi tietenkin. Sukkalankojen kohdalle budjekti oli vielä kuosissaan, mutta kun piti vielä ostaa kitteniä ja enkä voinut vastustaa alpakkaa kun ne oli just hypännyt pahvilaatikosta esille.

Retunkin teko lopetetaan.. nyyh.. mä niin tykkään tehdä siitä paksuja kulutus sukkia ja niistä tulee niin lämpöisiä ja mitä lankakauppias puheli et dropsin alpakkakin loppuu (olisin ostanut, mutta värit ei natsannut), tosin tuon alpakan tilalle tulee joku uus ohut alpakkalanka.

Mutta ei täällä tämän ihmeempiä. Mulla on vaan joku sukan teko buumi menossa. Naksu pyyteli pipoa itselleen ja sain mä sitä muutaman silmukan väkerrettyä, mut sit oli ihan pakko ottaa sukkalangat esille ja ruveta väsäämään sukkaa. Eikä tämä hiivatin flunssa anna periksi vaikka kuinka yrittää taistella sitä vastaan.