Toimimattoman netin vuoksi on jäänyt nämä kirjoittelut vähiin, mutta tässäpä olisi kolme huivia jotka sopivan huvin Hupoiluun.

938032.jpg

937992.jpg

Ihan ensimmäisenä valmistui Salomoninsolmuhuivi vihreästä Ainosta.
Tämä oli ihan kokeilu, kuinka nuo solmut oikein luonnistuvat, kun keväällä ne eivät tahtoneet muotoutua kolmia huiviksi. Huiviin meni kerällinen Ainoa.

Seuraavakin oli kokeilu muotoinen työ. Tein kummilikalle kanssa salomoninsolmuhuivin sinisestä floricasta, mutta värjäsin sen aronia mehulla. Väristä tuli harmahtavan liila. Auringonpaisteessa oikein ihanan värinen, mutta tavallisen hehkulapun valossa vähemmän imarteleva omaan makuun. huiviin meni kerällinen floricaa.

Kolmas muttei vähäisin.. tai en nyt tiedä.

937994.jpg

Novitan oisko Hiphop??? langasta tehty perus huivi pylväillä.
Kokeilin monen moiseen kuvioon ja monen lailla tehdä, mutta mikään jälki ei oikein houkutellut jatkamaan. Ainut millä sain mieleistäni jälkeä aikaan oli pylväin virkattu verkkohuivi.
Väri on kyllä silmää hivelevä (jos tykkää kirkkaista väreistä).
Lankaa kului kerällinen (ei hajuakaan kuinka paljon kerässä on).

Mistä lie tuokin kerä oli tupsahtanut lanka vuoreen, mutta eipä kyllä ollut niin kovin houkutteleva muuta kuin väriltään.

Ja kuvathan ei tuo oikeutta kohteille, mutta ei oikein ole jaksanut parempiakaan ottaa, kun on tullut oltua hieman flunssassa ja sitä myöten voimat ovat olleet vähissä.