Nyt se on paljastunut. Vihdoin ja viimein.

Saanen esitellä salaperäisen hiiviskelijän, joka vihdoin ja viimein suostui astumaan julkisuuteen.

Olkaa hyvä tässä on KERVINEN

609139.jpg

Kervinen on hiljainen menijä, joka haluaa nähdä maailmaa. Hän tietää erittäin hyvin arvonsa ja häntä loukatessa osaa osoittaa mieltään. Kervinen on myös luonnon ystävä ja täytteenä onkin koirankarvaa.

Niin jossain vaiheessa taisi olla puhetta, että Kervinen on sukua eräälle hyvin tuntetulle kissalle. Se kissa on tietenkin Karvinen.
Sukulaiskissoilla ei ole paljoa eroa. Kummatkin ovat olleet ruoka aikaan kotona ja lasagne maistuu kummallekin, tosin Kervinen tykkää kasvisversiosta. Jos maanantait ovat Karviselle painajaista niin Kerviselle on keskiviikot (selvät todisteet eiliseltä.. koira antaa kuolaisen pusun ja auto matkaillessa tippuu penkiltä, kun tuli tiukka kurvi).

609138.jpg

Kervinen tykkää ulkoilusta erittäin paljon ja auringossa on kiva paistatella päivää.
Varmasti joku tarkkasilmäinen onkin jo huomannut. Kervinen on kissa, joka on langan maailmaan perehtynyt enemmän kuin lankakerällä leikkimisen verran. Herran villapaitaan on otettu Ullan ylösalasneuleen ohjeesta vaikutteita, lanka on myös itse värjättyä aronia mehulla. Kaulassa liehuu fifi huivia muistuttava kaulaliina ja kerta, kun on arvokkaasta kissasta kyse niin täytyyhän sillä tietenkin olla silinteri hattu.

609140.jpg

Kerviseen meni n. 150g v.vihreää 7 veikkaa ja jonkin verran mustaa.
Paita ja hattu on 7veikka, mutta kaulahuivi onkin alpakka langasta tehty.
Hattu on virkattu muut asusteet neulottu.
3 koukulla muistaakseni heiluttelin.
Papuja herraa meni melkein 500g ja muovikassillinen koiran karvaa.

Valitettavasti en vielä saanut herrasta mittoja otettua. On sen verran meneväinen kaveri et nytkin huinii jossain tai sitten se on piiloutunut jonnekin nukkumaan... täytyykin kuunnella kuuluuko kuorsausta jostain.

Niin ja Kervinen kuuluu
601076.jpg