Jo muutan päivän valmiina olleet kynsikäslapaset jatkavat minun osaltani lapaskuuta.
Tosin nuo olivat oikein murheen ryyni.

Ihan ensmäisenä kun tein toiseen läpän niin tein sen ihan ohjeiden mukaan (rupesi kyllä arveluttamaan kun aloin kaventamaan). No tein tyytyväisenä ja vähän huomaamattakin tv:tä katsellessa valmiiksi asti ja kokeilin... hahaa ehkä 10 vuotiaalle sopiva.. eikun purkamaan ja lisää pituutta.

No sain valmiiksi, peukalot ja kaikki... En tiedä mulla on varmaan tavallista pidemmät sormet ja tavallista ohuempi peukalo koska mun kaponen peukaloni meinas hukkua siihen jätti suureen tumpun peukaloon.. No eikun purkamaan ja tekemään vähän kavennuksia että tulee sopiva.

Tässä kuva ohjeen mukaan tehdystä (paitsi tuo läppä).
263047.jpg

Kerran kun aloin purkamaan peukaloa niin ajattelin saman tien muuttaa sitä hieman eli 5 krt kavensin ja en tehnyt paukolosta umpinaista, ylipitkän kylläkin mutta sen saa rullaatua lyhemmäksi, näin ollen kaikki sormenpäät on paljaina jos niin tarvii.

Tässä valmiina ja 2 päivää kädessä olleina (eli saattaa näkyä likaa).
263048.jpg

Noiden oranssien raitojen alkuperäinen tarkoitus on olla lisä lankana kun en ollut varma riittääkö tuo TUMMANpunainen, olis se varmaan riittänyt mut varmuus ennen kaikkea ja kiva lisä nuo raidat.

Lankana käytin 7veikkaa.